pioneers in water independence

Wat Is Waterloop

Waterloop is visionair, net als jij. We houden van water. Vol overgave werken we dag in dag uit rond duurzame oplossingen die een verschil maken in je verbruik, je kosten en vooral onze ecologische voetafdruk. We besparen water op een slimme manier zonder in te boeten aan comfort. We creëren producten die je toestellen beschermen. We zijn uniek, want nooit eerder kon je als bedrijf of huishouden zoveel water besparen én perfect hergebruiken. Waterloop is jouw one-stop-partner voor slim watergebruik. Waterloop is jouw antwoord op het nijpende watertekort en de stijgende energiefactuur. Want ons water is jouw toekomst. Waterloop, pioneers in water indepedence.

One-stop shop,
one-stop service

Ontdek hoe waterloop je ontzorgt en instaat voor de volledige waterkringloop van de toekomst. Dat doen we met advies, oplossingen, installatie én service. Voor jouw gezinswoning, voor jouw professioneel gebouw.

Waterhergebruik?
De toekomst!

Schoon water is de meest essentiële bron van leven. Regen- en grondwater zijn de belangrijkste bronnen voor stadswater. Door de sterke klimaatverandering en toenemende wereldbevolking, is de druk op  beide bronnen spectaculair gestegen. Het besef bij het grote publiek groeit. Want waterschaarste is niet langer een probleem in verafgelegen landen. Het speelt zich hier af. Vandaag.

Water Professionals worden elke dag geconfronteerd met de grootste uitdaging van onze tijd, werken aan de bewustmaking én ontwikkelen oplossingen.

Waterloop is zo’n pioneer! Wij bieden een duurzame bron voor water en beschouwen het als onze missie om in deze snel veranderende wereld een duurzame wateroplossing te garanderen.

We maximaliseren het hergebruik
van water! Hoe?

Door de rollen om te draaien. Wat als we van ‘herbruikbaar water’ onze voornaamste aanvoerbron kunnen maken en zo leidingwater reduceren tot een back-up bron? Dat kan! We verhogen de kwaliteit van regen- en grijs water via innovatieve en award winning systemen zoals hydraloop.

We combineren die met regenwater filters, high performance softening, omgekeerde osmose,… Stuk voor stuk bewezen en toekomstgerichte oplossingen die ons comfort verhogen, besparingen opleveren en onze ecologische voetafdruk sterk reduceren.

denkt met je mee, installeert en blijft je bijstaan met service en advies.

Onze decennia lange ervaring en kennis in de wereld van waterbehandeling helpt daarbij uiteraard! Want samen met jou maken we een verschil. Waterloop, pioneers in water Independence!